Omgeving

Enter en omgeving

Enter (2 km afstand) is een gezellig dorp met zo’n 8000 inwoners. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen bij de Albert Heijn,  Aldi of Coop. Verder vindt u in het centrum tal van leuke winkeltjes en terrassen.

Lees verder.

Fietsen en wandelen

In Twente is al 1500 km fietsnetwerk, 3500 wandelnetwerk en 700 km MTB-netwerk aangelegd. Ontdek steeds een ander stuk van het landelijke en bosrijke Twente. Zoals natuurgebied de Borkeld, landgoed en kasteel Twickel bij Delden, het kunststadje Diepenheim met z’n kastelen en het Nationale park Sallandse Heuvelrug (Holterberg).

Lees verder.

Eropuit!

Gezellig een dagje op pad. In de nabije omgeving is veel te doen en te zien!

Lees verder.

Zwemmen

Op het park is vanaf 2019 een super leuke “Speel-Fontein” . Hier kan je heerlijk veilig met water spelen. Zo zijn er o.a. verschillende fonteinen, een waterstroompje en is er een echte waterval! In de directe omgeving zijn diverse zwembaden te vinden. Zowel binnen- als buiten baden en in Hellendoorn vind je zelfs een glijbanenpark.

Lees verder.

Kinderplezier

In de buurt zijn tal van activiteiten te vinden geschikt voor kinderen. Van speeltuinen en kinderboerderijen tot attractieparken en musea.

Lees verder.