Over ons

Ons bedrijf Kleilutte bestaat al sinds 1986. In 2011 werden wij, Vincent en An, de trotse eigenaren van deze mooie plek. We hebben het park overgenomen van An’s ouders. Samen met onze kinderen Tess, Stan en Lauke wonen wij met veel plezier bij de receptie op het park.

De kinderjaren bracht An samen met haar zusjes en ouders door op de Kleilutte. “Ik heb dus van kleins af aan ervaring opgedaan in de recreatieve sector. Na het behalen van de Hotelschool ben ik een jaar gaan reizen door Australie en Nieuw Zeeland. Daarna ben ik jaren in de horeca werkzaam geweest. Ik ga in mijn vrije tijd graag wielrennen, mtb-en, lezen, wandelen, leuke dingen doen met de familie en op vakantie.

Vincent komt ook uit Twente. “Ik heb gestudeerd aan de ALO in Groningen en heb jaren les gegeven als docent bewegingsonderwijs. Na de overname in 2011 ben ik het lesgeven gaan afbouwen. Momenteel zijn wij volledig werkzaam op het park.”

Stukje geschiedenis

In 1986 hebben An ’s ouders, Gerard en Gerda, het park gekocht. Het waren tropenjaren met drie kinderen, een horecazaaltje, camping en de talloze bouwprojecten en verbouwingen. Wij wilden in de toekomst het familiebedrijf graag overnemen en zijn in 2001 ingestapt.

Vanaf 2011 hebben we het park helemaal overgenomen. Sindsdien zijn er een groot speelhuis, twee nieuwe vakantiewoningen en drie cottage’s gebouwd. Ook hebben wij inmiddels alle bestaande huizen gerenoveerd en blijven wij jaarlijks bezig om aan de wensen van de hedendaagse gast te voldoen. 

In de afgelopen 37 jaar verbleven er veel bijzondere en unieke (terugkerende) gasten op de Kleilutte.

Wij doen er alles aan om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden, waarvan men met veel plezier op terugkijkt. Graag hopen wij u te mogen ontvangen op vakantiepark Kleilutte!

Vincent & An  

Familie Rustebiel-klein-5